1- Salamura Yaprak 5'lik bidon
2- Domates Salçası 1 kg.
3- Sade Erişte 2 kg.

www.egedengelenmucize.com.tr
Ağırlık : 1 kg.
Sade Erişteler kaynar tuzlu suda haşlanarak pişirilir. Pişirme süresi genellikle 5-7 dakika kadardır; erişteler suyun yüzeyine çıkınca pişmiş demektir. Haşlanan erişteler süzülerek, soğuk su ile durulanır.
Ev yapımı yöresel sade eriştemizin içeriğinde un, yumurta, tuz ve içme suyu yer alıyor. Sade Erişte yapılırken oluşturulan hamur dinlendirildikten sonra yufka gibi açılıp yöresel tekniklerle kesilip, kurutulur.
Genellikle kış ayları düşünülerek hazırlanan bir Anadolu geleneği olan erişte, doğru malzemeler kullanıldığında A, B1 ve B2 vitamini açısından zengin bir besindir.
Sade erişteyi hem tek başına tüketebilir hem de çorbalarınıza ya da sulu yemeklerinize tat vermesi için ekleyebilirsiniz.
Serin ve kuru yerde saklayınız.
Tamamen hijyenik ortamda ve yüzde 100 doğal malzemelerle hazırlanan Egeden Gelen Mucize Sade Erişteyi tüketirken dikkat etmeniz gereken tek nokta gluten ve yumurta alerjeni içermesidir.
1- Salamura Yaprak 5'lik bidon
2- Domates Salçası 1 kg.
3- Sade Erişte 2 kg.
Ağırlık : 1 kg.
Sebzeli Erişteler kaynar tuzlu suda haşlanarak pişirilir. Pişirme süresi genellikle 5-7 dakika kadardır; erişteler suyun yüzeyine çıkınca pişmiş demektir. Haşlanan erişteler süzülerek, soğuk su ile durulanır.
Ambalaj : 40-45 Adetlik Bir Dizi
Yöresel ürünlerimiz arasında yer alan kuru dolmalıklar, sizin için titizlikle mevsiminde hazırlanıyor.