1- Domates sosu 5 Kavanoz
2- Menemen sosu 5 Kavanoz
3- Tarhana 3 kg.

www.egedengelenmucize.com.tr
Ambalaj : 40-45 Adet Bir Dize
En kaliteli ve en taze dolmalık kuru biberleri mevsiminde sizlere sunuyoruz. Ürünlerimiz tamamen doğal olup, ilaçlama veya katkı maddesi içermez.
Biber kurularını kullanıma hazır hale getirmek için kaynar suda 3-4 dakika bekletmeniz yeterlidir. Damak zevkinize göre bu lezzetleri zeytinyağlı veya etli olarak pişirebilirsiniz.
Kuru biber dolması, eşsiz lezzeti ve yöresel karakteri ile dolmayı baştanbaşa değiştiren özel bir seçenektir. Bu nedenle, herkesin beğenisini kazanmayı başarmaktadır.
1- Domates sosu 5 Kavanoz
2- Menemen sosu 5 Kavanoz
3- Tarhana 3 kg.
1- Salamura Yaprak 5'lik bidon
2- Domates Salçası 1 kg.
3- Sade Erişte 2 kg.
Ambalaj : 40-45 Adetlik Bir Dizi
Yöresel ürünlerimiz arasında yer alan kuru dolmalıklar, sizin için titizlikle mevsiminde hazırlanıyor.
Ağırlık : 100 gr
Sumak, yemeklere ferahlatıcı bir tat ve görsel bir güzellik katmaktadır.
Ağırlık : 100 gr
Yerleşim yerlerinden uzak dağ yamaçlarında yetişir. Dünyayada en yaygın ve en çok tüketilen baharattır. %100 doğal ve organiktir. Mutfaklarda baharat olarak kullanabileceğiniz gibi çayını da yapabilirsiniz.
Tarhana, Türk mutfağının köklü ve besleyici çorbalarından biridir. Fermente edilmiş yoğurt, un, sebze ve baharatların bir araya getirilip kurutulmasıyla elde edilir. .
Ağırlığı : 1 Kg.
İçindekiler : Kapya Biber, tuz,buğay unu, soğan, domates, tarhana otu
Yerli ve Doğal üründür.
Güneşin altında doğal yollarla kurutulmuştur.
Ağırlığı : 100gr
Yerli ve Doğal üründür.
Rutubetsiz, kuru ve serin yerde muhafaza ediniz.
Ağırlık : 1 kg.
Sebzeli Erişteler kaynar tuzlu suda haşlanarak pişirilir. Pişirme süresi genellikle 5-7 dakika kadardır; erişteler suyun yüzeyine çıkınca pişmiş demektir. Haşlanan erişteler süzülerek, soğuk su ile durulanır.
Ağırlık : 1 kg.
Sade Erişteler kaynar tuzlu suda haşlanarak pişirilir. Pişirme süresi genellikle 5-7 dakika kadardır; erişteler suyun yüzeyine çıkınca pişmiş demektir. Haşlanan erişteler süzülerek, soğuk su ile durulanır.