1- Domates sosu 5 Kavanoz
2- Menemen sosu 5 Kavanoz
3- Tarhana 3 kg.

www.egedengelenmucize.com.tr
Ağırlık : 500 gr
Domates kurusu oldukça şifalı bir gıdadır. Özellikle pankreas, akciğer, meme ve prostat kanserlerine karşı koruyucu etkili olan domates kurusu astıma karşı da koruma sağlar. Domates kurutulduğunda da besin değerini korur ayrıca zeytinyağı ile pişirilirse besin değeri artar.
Domates kurutma işlemi tamamen bozulmasını engellemek amaçlı yapılan bir işlemdir. Bozulmasını engelleyerek uzun zamanlar boyunca saklanabilir aynı zamanda istenilen zamanda yenilmeye hazır olur. Bu sebeple ülkemizin bazı yörelerinde domatesler gibi çoğu sebze kurutularak tüketilmektedir.
1- Domates sosu 5 Kavanoz
2- Menemen sosu 5 Kavanoz
3- Tarhana 3 kg.
1- Salamura Yaprak 5'lik bidon
2- Domates Salçası 1 kg.
3- Sade Erişte 2 kg.
Ambalaj : 40-45 Adetlik Bir Dizi
Yöresel ürünlerimiz arasında yer alan kuru dolmalıklar, sizin için titizlikle mevsiminde hazırlanıyor.
Ağırlık : 100 gr
Sumak, yemeklere ferahlatıcı bir tat ve görsel bir güzellik katmaktadır.
Ağırlık : 100 gr
Yerleşim yerlerinden uzak dağ yamaçlarında yetişir. Dünyayada en yaygın ve en çok tüketilen baharattır. %100 doğal ve organiktir. Mutfaklarda baharat olarak kullanabileceğiniz gibi çayını da yapabilirsiniz.
Tarhana, Türk mutfağının köklü ve besleyici çorbalarından biridir. Fermente edilmiş yoğurt, un, sebze ve baharatların bir araya getirilip kurutulmasıyla elde edilir. .
Ağırlığı : 1 Kg.
İçindekiler : Kapya Biber, tuz,buğay unu, soğan, domates, tarhana otu
Yerli ve Doğal üründür.
Güneşin altında doğal yollarla kurutulmuştur.
Ağırlığı : 100gr
Yerli ve Doğal üründür.
Rutubetsiz, kuru ve serin yerde muhafaza ediniz.
Ağırlık : 1 kg.
Sebzeli Erişteler kaynar tuzlu suda haşlanarak pişirilir. Pişirme süresi genellikle 5-7 dakika kadardır; erişteler suyun yüzeyine çıkınca pişmiş demektir. Haşlanan erişteler süzülerek, soğuk su ile durulanır.
Ağırlık : 1 kg.
Sade Erişteler kaynar tuzlu suda haşlanarak pişirilir. Pişirme süresi genellikle 5-7 dakika kadardır; erişteler suyun yüzeyine çıkınca pişmiş demektir. Haşlanan erişteler süzülerek, soğuk su ile durulanır.